Årets första sponsorträff

Sponsorträff mars 2017


Sponsorträff mars 2017


Sponsorträff mars 2017


Sponsorträff mars 2017

Säsongen närmar sig och den 22 mars ägde årets första sponsorträff rum på klubben. Ett 20-tal personer hade samlats. Ordföranden Urban Strömqvist berättade om året som gått och aktualiteter inför den kommande säsongen.

Den nya krögaren Helle Kautilainen serverade en välsmakande buffé som rönte stor uppskattning. Förutsättningarna är mycket goda att vi får en attraktiv restaurang den kommande säsongen. Förhoppningen är att alla medlemmar och gäster kommer att nyttja restaurangens erbjudanden.

Ordföranden i marknadskommittén Albert Sjöberg redovisade de ekonomiska fördelarna som ett sponsorskap innebär. Han tog också upp golfens och klubbens betydelse på såväl lokal som nationell nivå.

Träffen gav ett fint tillfälle för klubbens representanter att ventilera frågor som rör verksamheten på klubben. Sponsorerna uppskattade träffen och lovade att använda sina nätverk för att locka ännu fler sponsorer till klubben. Många sponsorer har varit aktiva och trogna under många år vilket uppskattas, men det behöver fyllas på med fler. Här uppmanas varje medlem att fundera över om man har kännedom om något företag som skulle kunna vara intresserat. Tipsa marknadskommittén (namn o kontaktuppgifter finns på hemsidan under kommittéer) så arbetar någon av dess medlemmar vidare med uppslaget.

Första golftävligen för sponsorerna är planerad till den 1 juni.