Helle Kautiainen driver restaurangen 2017

Helle Kautiainen mar 2017

Vassunda GK har nu träffat avtal med Helle Kautiainen om driften av restaurangen och kiosken på klubben för säsongen 2017. Efter en rekryteringsprocess med totalt 15 sökande har klubben nu hittat en duktig och framgångsrik samarbetspartner, som klubben tror och hoppas mycket på.

Helle driver två företag,  Lavendel Städ AB och Moroccan Spices Kök och Catering AB (MSKC). Helle har idag två större avtal på catering med matleveranser 

 ”Jag var på jakt efter ett restaurangkök för min cateringverksamhet. När jag fick se annonsen i Sigtunabygdens tidning så förstod jag att här fanns en fin möjlighet. Det ska bli stimulerande att driva golfrestaurangen på Vassunda och kunna kombinera den med cateringverksamhet. Målsättningen är att kunna servera välsmakande menyer av hög kvalitet. Det kommer att finnas Dagens rätt som tilltalar alla golfare,” säger Helle Kautilainen.

 ”Vi välkomnar naturligtvis även gäster som inte spelar golf. Planerna är att kunna erbjuda catering till både privatpersoner och företag. Så snart vi hunnit längre i planeringen kommer utbud, menyer och priser att presenteras. Öppettiderna kommer att vara generösa, kiosken kommer att vara i drift, bunkerkonton och rabatthäften kommer att erbjudas. Vi är lyhörda för våra gästers önskemål och ser fram emot att golfsäsongen 2017 drar igång,” fortsätter Helle.

”Vi i styrelsen för Vassunda GK känner stor tillfredställelse med detta arrangemang och hälsar Helle med personal hjärtligt välkomna. Vi hoppas naturligtvis att alla medlemmar och gäster kommer att nyttja restaurangens erbjudanden. Förutsättningarna är mycket goda att vi får en attraktiv restaurang den kommande säsongen,” säger Urban Strömqvist ordförande i Vassunda GK.

Samarbetsavtalet som träffats gäller omgående och bygger på att MSKC året runt, producerar all mat till catering och restaurangen på Vassunda. Upplägget ger förutsättningar för en bra service och god ekonomisk stabilitet. Mer information om restaurangen kommer på hemsidan lite längre fram.