Sugen på något gott att äta och dricka - välkommen in på Vassunda Golfkrog

Enbarandt som gäst i restaurangen
Emma från golfkrogen serverar här en hungrig golfare. "Vi serverarar ett varierat utbud som skall vara aptitligt för alla golfare men även andra gäster. God husmanskost är ett ledord men vi erbjuder även rätter med internationella inslag. Öppettiderna är generösa och det är viktigt att finnas till hands när det är aktivitet på banan,” säger Salim Chowdhury.

Salim bild 2

Salim drev under tolv år Wermlandskällaren i Uppsala, en restaurang som tillhörde stadens främsta och fick flera prestigefulla priser.  Vi kan glädjas åt att Vassunda nu har en krögare som drivit en välrenommerad högklassig restaurang, men som också har erfarenhet av att sköta en golfrestaurang. Han var under en tid verksam på en annan golfklubb i distriktet. Salim har en god känsla för golfares olika önskemål.

Kiosken

”Kiosken mellan 9:an och 10:an är även i år öppen. Det är bra att kunna vila ut efter nio hål och återhämta krafterna med kaffe, smörgås, korv och dryck, allt efter behov och önskemål,” fortsätter Salim.

” Vi erbjuder bunkerkonton och rabatthäften för luncher. Jag ser fram emot en härlig golfsäsong på Vassunda där vi serverar mat och dryck som tillfredsställer de flesta önskemål. Nöjda kunder är vägen till framgång,” avslutar Salim.